Ürün ve Hizmetler

Anasayfa


     Körük Lastikleri 65x135x65mm

   
Ürün Kodu : 40110016
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

KRL 24
65X135X65

  • Müşteri İsteklerini Tam Olarak Karşılamayı,
  • Minumum Maliyette Malzeme Üretmeyi,
  • Kaliteden Ödün Vermemeyi,
  • Zamanında ve İstenilen Miktarda Ürünü Müşterilerimize Sunmayı,
  • Müşterilerimize Teknik Destek Vermeyi ve Bilgilerinden faydalanmayı,
  • Teknik destek ve üretilecek ürünleri yerinde görüp daha iyi Hizmet vermeyi temenni Ederiz.
  • Teknik resim ve Numuneye göre çalışmalar Yapılıp standart ürünler Haricinde'de Üretimimiz vardır.

Kauçuk Malzeme Bilgileri 

Nitril Kauçuk - NBR 

Çok yaygın bir kullanma sahiptir. Yağ ve greslere dayanıklı, genel amaçlı olarak kullanılan bir malzemedir. Mineral yağları, yağlama yağları, Grup H, HL, HLP tip yağlar ve gresler, HFA, HFB ve HFC, bitkisel ve hayvansal gres yağları, hafif ısıtma ve diesel yakıtında oldukça iyi dayanım özellikleri gösterir. Nitrik Kauçuk tipik olarak -40°C ile 105 °C arasındaki sıcaklıklarda kullanılır, aralıklı çalışmalarda 120 °C’ ye kadar dayanıklıdır. 

Hidrojene Nitril Kauçuk HNBR 

Hidrojene nitril kauçuk NBR polimerlerinden türetilir. Yüksek ısı ve oksidasyon stabilitesine sahiptir. En önemli özellikleri yüksek mekanik güçleri ve aşınmaya karşı dayanıklı olmasıdır.ortam dayanıklılığı NBR ninki gibidir. -30°C ile 150 °C arasında kullanılmak üzere önerilir. 

Silikon Kauçuk - MQ, VMQ, PVMQ 

-60°C ile 200°C sıcaklıklar arasında elastikiyetini korur. Aralıklı olarak 250°C ‘ye kadar dayanıklıdır. Esneklik özelliği, hava direnci ve ozon dayanımı yüksektir. Yakıtlarda, EP katkılı yağlarda ve yüksek mekanik özellikler gerektiren uygulamalarda önerilmez. 

Florokarbon Kauçuk - VİTON  

Viton veya Flourel ticari isimli bu malzeme -30°C ile 220°C sıcaklıklar arasında kullanılabilir. Gres, yağ, yakıt, çözücü ve kimyasal maddelerin büyük çoğunluğuna dayanıklıdır. Düşük gaz geçirgenliği istendiğinde ve vakum sistemlerinde çok iyi sonuç verir. Yüksek sıcaklık ve yüksek devirli ortamlarda kullanılır, ancak pahalı bir malzemedir. Keton, amin, ester, eter içeren akışkanlara dayanımı iyi değildir. 

Etilen Propilen Kauçuk - EPM, EPDM 

EPDM -40°C ile 150 °C sıcaklıkları arasında kullanılır. Fosfat ester akışkanlara, glikol esaslı fren yağlarına, su buharına, ozona ve hava koşullarına direnci iyidir. Yakıtlar ve petrol esaslı yağlar için uygun değildir. 

Tabii Kauçuk - NR 

Kullanım sıcaklık aralığı -60°C ile 90°C ‘ dir. Yüksek esneklik ve mekanik özellik gerektiren yerlerde kullanılır. 

Neopren - CR 

Neopren -45°C ile 100°C arasında kullanılır. Kopma, yırtılma ve aşınmaya karşı çok dayanıklıdır. Aleve karşı dirençlidir. Yüksek anilin noktalı mineral yağlarda, silikon yağı, gres ve alkole direnci iyidir. Aynı anda yağa ve atmosferik şartlara dayanıklılık istenen yerlerde kullanılır. 

Sitren Butadien Kauçuk - SBR 

Bu malzeme -50 °C ile 100 °C arasında kullanılır. Glikol esaslı fren yağlarına, asit ve bazlara, alkole karşı dirençlidir. Yakıtlar ve petrol esaslı yağlara dayanıklı değildir. 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj